Menu

In ons restaurant serveren wij een verrassingsmenu. De keuken maakt een smakelijke selectie, het is aan u met hoeveel smaakmomenten we u mogen verrassen. Wilt u zich volledig laten verrassen… lees dan niet verder. Of bent u toch nieuwsgierig naar het menu?

MENU
Welkom in de winter
Ons December & Feestmaand / Chef’s Favourites Menu

AMUSES & BROOD

Vermout / Grapefruit

Schapenkaas / Ui 

Lever / Chocolade / Brioche 

Salie

Zuurdesem /  Eendenboter / Dips
Bovenstaande is inclusief binnen het menu. 

OESTERS
Naast het menu serveren wij ook:
Waddenoester – 2,50 p.s.
Een glas Taittinger champagne & 2 Waddenoesters –  15,50

MENU

Makreel / Geitenkaas / Linzen

Noordzee Krab / Koolrabi / Zeesla

Inktvis / Mierikswortel / Limoen

Langoustine / Boerenkool / Gefermenteerde Pruim

Mille Feuille / Knolselderij / Miso

Texels Rund / Koningszwam / Pistache / Spruitjes / Bockbier

Verschillende harde en zachte Nederlandse kazen

Pompoen / Toffee / Hooi / Schorseneer / Amandel


PRIJZEN
Tijdens de kerstweek serveren wij ons feestarrangement, klik hier voor de prijzen en het menu.

INFORMATIE 

  • Bekijk hier onze dranken & wijnkaart 
  • Hierboven vindt u ons menu ter indicatie. De gerechten kunnen wisselen door dagverse ingrediënten.
  • Wij werken volgens “De zes seizoenen” en serveren iedere twee maanden een volledig nieuw menu.
  • Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen. Wij verzoeken u dit duidelijk aan te geven bij uw reservering.
  • Prijzen zijn aangeduid in euro’s
  • De keuken is tot 21.00 uur geopend.
  • Wij werken volgens de UVH