Ons verhaal

Een plek waar lokale gastronomie centraal staat en het draait om één ding; heerlijk genieten en lekker eten in fijn gezelschap!

Wat wij doen?
Bij het Kook Atelier serveren wij een verrassingsmenu en werken wij volgens de zes seizoenen. Hierdoor wisselt het menu iedere twee maanden. Het verrassingsmenu (inclusief  amuses, brood met dip & boerenboter) bevat alleen de ingrediënten waar wij echt achter staan. Onze amuses en gerechten zijn geïnspireerd op de seizoenen, wat het eiland ons biedt en we geven de groenten extra aandacht. Het vlees, de vis, schelp & schaaldieren die wij serveren zijn duurzaam, verantwoord en van dichtbij.

Kortom: een avond met smakelijke combinaties tussen guilty pleasures en het bewuste genieten.

Wist u dat?

WENSEN
Wij een vegetarisch, lactosevrij, glutenvrij – proof restaurant zijn? U kunt bij ons de gehele avond genieten van de gerechten, volledig aangepast op uw dieetwensen.

BOER TOT BORD
Wij serveren alleen ingrediënten waar we echt achter staan. De boeren waar wij mee werken hebben niet alleen liefde voor hun vak, maar ook de kennis en kunde in huis om het beste aan ons te leveren.

GROENTE IN DE HOOFDROL
Wij koken in het seizoen en serveren sierlijke gerechten waarbij de groenten in de hoofdrol staan. Waar mogelijk biologisch, maar altijd lokaal & regionaal.

VAN VIS TOT VLEES
Uiteraard serveren wij ook vlees, vis, schelp & schaaldieren. Maar dan van dichtbij, soms heel dichtbij…

FRIS & FRUITIG
Wij serveren geen standaard non-alcoholisch assortiment. Waarom? Omdat het simpelweg anders kan. Verantwoorde alternatieven, maar zeker niet minder smakelijk. Vraag naar onze drankenkaart en proef het verschil.