Ons avontuur op Oost

Met een  glimlach en gepaste trots, willen we jullie ons grote nieuws vertellen: er staat iets te gebeuren op Oost. Een groot avontuur, want… het Kook Atelier gaat verhuizen! En dat is nog niet alles. Jullie kunnen vanaf volgend jaar niet alleen bij ons dineren, maar ook overnachten. Lees hier meer over ons avontuur.

Van droom naar werkelijkheid
We hebben gedroomd van een prachtige plek op Texel, vlakbij de Waddenzee en omringd door de natuur. Een plek waar wij onze dromen kunnen waarmaken, onze ambities en bedrijven kunnen laten samenkomen. En deze plek hebben we gevonden: een prachtige stolpboerderij op Oost.

We zijn druk bezig met het vormgeven van deze droom en hopen jullie in het voorjaar van 2020 te verwelkomen op onze boerderij. Een gastronomische bestemming op de grens waar zilt & zoet elkaar raken, waar rust en kwaliteit de boventoon voeren.

Eten, slapen & events
We zullen niet alleen het restaurant heropenen, maar willen ook 11 ruime farm suites realiseren. En dat alles omringd door onze ruime tuin en op slechts 200 meter lopen van de Waddenzee. Een plek om te  ontspannen, ontdekken en genieten. Dus ook voor uw bruiloft, retreat, bedrijfsuitje, of familie & vriendenweekend, hebben we nu de ideale plek.

Gravenstraat
Tot die tijd blijven we genieten van onze plek in het centrum in Den Burg. We zijn in de Gravenstraat geopend tot 29 december 2019. Reserveer nu alvast een tafeltje. 

Wees welkom
Namens het gehele team, we kijken ernaar uit jullie ook te verwelkomen op Oost.

Voel je thuis in de uitgestrekte leegte en wees welkom op het Wad!

Joram, Valerie en het gehele team

Ps. Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Wij vertellen er graag over! Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.