Ons avontuur op Oost

Met een  glimlach en gepaste trots, willen we jullie ons grote nieuws vertellen: er staat iets te gebeuren op Oost. Een groot avontuur, want… het Kook Atelier gaat verhuizen! En dat is nog niet alles. Jullie kunnen niet alleen bij ons dineren, maar ook overnachten.

Van droom naar werkelijkheid
We hebben gedroomd van een prachtige plek op Texel, vlakbij de Waddenzee en omringd door de natuur. Een plek waar wij onze dromen kunnen waarmaken, onze ambities en bedrijven kunnen laten samenkomen. En deze plek hebben we gevonden: een prachtige stolpboerderij op Oost.

We zijn druk bezig met het vormgeven van deze droom en hopen jullie in het voorjaar van 2020 te verwelkomen op onze boerderij. Een gastronomische bestemming op de grens waar zilt & zoet elkaar raken, waar rust en kwaliteit de boventoon voeren.

Op Oost
Geniet van onze 11 unieke suites met uitzicht op authentiek Oost, de Waddendijk of de tuin. Loop door de tuin vol met kruiden, fruitbomen en eetbare bloemen. Een heerlijke plek waar alles groeit en bloeit en je heerlijk overdag kunt ontspannen tussen al het (eetbare) groen.

Maak een wandeling langs het Wad en verwonder je over de ultieme rust, stilte en adembenemende vergezichten. Raap oesters, pluk de zilte groenten en wijk af van de gebaande paden. Ontdek de Texelse weides vol diversiteit aan vogels, beklim de molen van het Noorden en geniet van alles wat ons eiland Op Oost te bieden heeft.

Wees welkom
Namens het gehele team, we kijken ernaar uit jullie ook te verwelkomen op Oost.

Voel je thuis in de uitgestrekte leegte en wees welkom op het Wad!

Joram, Valerie & het gehele team

Ps. Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Wij vertellen er graag over! Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.